4A Magnoliei, Magurele, Ilfov, Romania
+40 722 739 292
Cercetare-Dezvoltare

  • AZEL DESIGNING GROUP efectueaza activitati de cercetare – dezvoltare in domeniile fizicii, electronicii, tehnicilor de calcul, informaticii si telecomunicatiilor.
  • Formarea personalului firmei in cadrul Facultatii de Fizica – Universitatea Bucuresti si, ulterior, in cadrul institutelor de cercetare situate atat in Bucuresti dar si in interiorul Institutului de Fizica Atomica (in laboratoare de tehnici si tehnologii nucleare si de cercetare in domeniul aplicatiilor laserilor ) explica preocuparile noastre fata de activitatile de cercetare fundamentala si aplicativa. In prezent, aceste preocupari se manifesta prin implicarea firmei ca partener al institutelor de cercetare – dezvoltare in alcatuirea consortiilor pentru realizarea unor proiecte in cadrul programelor “Cercetare de Excelenta” si “Securitate” organizate de Ministerul Educatiei si Cercetarii si, respectiv, Agentia Spatiala Romana. 
  •  Activitatea firmei in acest domeniu s-a concretizat in participarea (ca partener) in cadrul a cinci proiecte nationale de cercetare-dezvoltare, alaturi de Institutul National de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizica Pamantului si Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Optoelectronica INOE-2000. 
  • In urma activitatilor de cercetare fundamentala si experimentala au rezultat produse originale, caracterizate de un inalt grad de tehnicitate, cum ar fi reteaua de monitorizare multiparametrica a marimilor geofizice (MEMFIS), in colaborare cu INCDFP, si reteaua de monitorizare a factorilor de microclimat din interiorul muzeelor, monumentelor si galeriilor de arta, in colaborare cu INOE-2000. 
  •  AZEL – DESIGNING GROUP S.R.L. isi propune continuarea si diversificarea acestor activitati, prin explorarea domeniilor – nisa.
Copy of azel-logo-200x150px
Scroll to Top